“Nasib Suara Sedap, Kalau Tak..”- Usop ‘Confident’ Nyanyi Gerimis Mengundang Depan Zamani, Netizen Tegur Salah Lirik

Zamani yang merupakan seorang penyanyi otai yang kini masih menjadi kegemaran para peminat dengan lagu lagu beliau yang cukup mantap hadir dan menghiburkan para penonton dengan gelagat beliau yang menghiburkan.

Rancangan yang dihoskan oleh Paknil itu mendapat perhatian netizen apabila penyanyi penyani misteri tersebut merupakan orang orang yang hebat dan dikenali ramai.

Keratan klip tersebut menyatakan bahawa keberanian Zamani dalam meneka penyanyi misteri tanpa berfikir dua kali itu membuatkan para netizen terkejut.

Hal ini kerana ketika beliau mendengan suara penyanyi tersebut yang seperti mempunyai suara yang serak basah itu, beliau terus menyatakan bahawa empunya suara tersebut merupakan sahabat nyanyian beliau iaitu Hazama.

Jawapan beliau membuatkan ramai berasa pelik kerana Hazama tidak memiliki suara yang serak basah namun kehadiran artis yang merupakan anak didik Hazama hadir ke pentas untuk teruskan menyanyi iaitu Usop yang baru baru ini lagu beliau menjadi kegemaran ramai iaitu lagu ‘ Sejarah Cinta Ku’ dan baru bergelar sebagai seorang suami.

Video:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DaebaKing (@daebakingz)

Namun peristiwa tersebut menjadi haru apabila netizen mengesyaki bahawa Usop menyanyikan lagu tersebut dengan lirik yang salah. Hal ini membuatkan raut wajah Zamani berubah namun masih membuat riak yang biasa.

Mengikut sumber dari peminat, Usop dikatakan bernasib baik menyanyikan lagu tersebut salah kerana mempunya suara yang begitu merdu dan mantap namun semestinya beliau malu kerana menyanyikan lagu tersebut di depan penyanyi asal iaitu Zamani.

Komen netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: sinetronmalaya

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*