“Saya Sentiasa Menyokong, Berada Di Belakang Dia,”- Nabila Mula Bersuara Tentang Isu Yang Melibatkan Sharnaaz

“Saya sentiasa menyokong, berada di belakang dia.” Demikian kata bekas isteri aktor Sharnaaz Ahmad, Noor Nabila ketika memberi respon susulan penah4nan rem4n pelakon berkenaan ekoran dakwaan memvkul penghuni kondominium, baru-baru ini.

Menurut Nabila, dia sudah pun mengetahui cerita penuh daripada pihak Sharnaaz, namun dia akui mengakui terkejvt pada awalnya ketika mengetahui berita terbabit.

“Ketika mendengar mengenai insiden itu, saya terper4njat. Sudah pasti saya bertanya kepada Sharnaaz mengenai apa yang terjadi.

“Mengenai kes yang sedang berlangsung, saya tak boleh nak ulas atau komen lebih lanjut sebab ia membabitkan siasatan polis.

“Cuma walau apa yang jadi, Sharnaaz tetap bapa kepada anak kami, Jebat Jayden. Saya menyokong dia dan hubvngan kami pun memang baik demi anak,” katanya.

Nabila yang juga kakak kepada Neelofa berkata demikian ketika ditemui pada majlis Disney X Naelofar Alice In Wonderland di IOI City Mall, Putrajaya, pada Khamis.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hijab & Lifestyle (@naelofar)

Sementara itu, Nabila mended4hkan Sharnaaz menitiskan air mata apabila bertemu Jebat selepas direm4n.

“Sharnaaz hantar video dia bertemu anak kepada saya selepas kes itu. Dia menitiskan air mata ketika Jayden memelvknya. Saya beritahu Sharnaaz, apa pun yang terjadi, terus pandang ke hadapan dan esok adalah hari baru.

“Mengenali Sharnaaz, dia seorang yang tegas dan bertanggungjawab. Dia sangat sayangkan anak dan itu saya tak boleh naf1kan,” katanya lagi.

Terdahulu, pelakon itu direm4n tiga hari selepas disyaki menvmbuk dan menend4ng pengawal keselamatan di kondominium di Segambut.

Sharnaaz yang juga penghuni di kondominium sama didakwa menvmbuk dan menend4ng m4ngsa.

 

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!Like Page Kami Juga Di Facebook

Sumber: MH

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*