Saya Pend0sa Safiey Illias Tunaikan Janji Beraya Sebagai Lelaki dan ini pengakuan beliau

Usahawan kosmetik, Safiey Illias bersyukur apabila berjaya menunaikan janji kepada kedua ibu bapanya untuk meraikan Hari Raya Aidiladha sebagai seorang lelaki sejati.

Menurut Safiey atau dikenali sebagai Syinta, itu adalah antara pen0rrbanan terbessarnya dalam hidup apabila raya pada tahun lepas adalah tahun terakhir dia meraikan sambutan dengan pakaian wanita.

Bermula dengan sebuah janji

“SAYA TUNAIKAN JANJI SAYA . RAYA LEPAS SAYA CKP LAST PAKAI BAJU PEREMPUAN . HARI RAYA Q0RBAN SAYA JANJI DGN MAK DAN AYAH PAKAI LELAKI. INILAH PENG0RBANAN SAYA YANG SGT BESSAR.

“DOAKAN SYA YG BAIK2. SAYA SNTIASA BERDOA DAN MASIH MNCARI HIDAYAH . KAYUH PELAN2 . SAYA XNK DRASTIK . SAYA PERLUKAN RUANG. 2 BULAN SETENGAH DAH PAKAI LAKI.

Allah dan Nabi sayang

“JANJI ALLAH SYG , NABI SYG DAN PALING PENTING MAK AYAH DAN KELUARGA GEMBIRA,” – TULIS SAFIEY ILLIAS DI INSTAGRAM.

Bersama foto selepas menunaikan solat sunat Aidiladha, Safiey meminta agar netizen mendoakan yang baik-baik untuknya dan mengakui sudah 2 bulan setengah dia memakai pakaian lelaki.

Semoga urusan beliau sentiasa dipermudahkan dan berkekalan. Beliau adalah contoh usahawan muda yang berjaya. Diharap beliau dapat mengekalkan imej bersih supaya menjadi contoh buat anak muda di luar sana.

Sumber : Media Hiburan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*