Aliff Aziz Kena ‘Tibai’ Di Kaki Lima, Harap Belakang Penuh Tattoo Kena `Tibai` Lari

Sebelum ini kecoh di media sosial apabila video pergaduhan artis popular Aliff Aziz sambil menunjukkan kemaluan di sebuah restoran di Singapura pada siang hari. Tidak cukup dengan itu, dia sekali lagi mencetus kontroversi apabila dilihat bergaduh di kaki lima sebuah restoran. Dia ditumbvk berubi-tubi oleh seorang lelaki sebelum diredakan orang ramai di sekitar tempat kejadian.

Menerusi Twitter Pio Dhurjana, Aliff Aziz yang ketika itu memakai singlet putih bersama seluar pendek berwarna biru dilihat terlibat dalam satu perg4aduhan di kaki lima sebuah restoran yang dipercayai di Singapura. Ketika kejadian, Aliff dipukvl bertubi-tubi oleh seorang lelaki sebelum melarikan diri. Turut kelihatan, dia mempunyai lukisan tattoo di belakang badannya.

M4buk sampai g4duh

Sumber turut mengatakan bahawa ketika itu Aliff berada dalam keadaan ma4buk sehingga mencetus perg4duhan di tempat awam. Walau bagaimanapun, perg4aduhan tersebut dapat dileraikan sebelum pihak berkuasa hadir di tempat kejadian. Orang ramai yang berada di tempat kejadian turut membantu memapah Aliff untuk beredar dari situ.

Sering cetus pergaduhan

Rata-rata netizen mengecam tindakkannya itu kerana sering kali mencetus perg4duhan di tempat awam dalam keadaan m4buk.

Sumber: Pio Dhurjana

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*