Gelagat Anak Diana Danielle Bangun Sahur Buat Ramai Terimb4u Mem0ri

Hari ini memasuki hari ke-10 umat Islam berpuasa di bulan Ramadan. Biarpun tahun ini agak berbeza sambutannya kerana penvlaran wab4k Cov1d-19, namun Ramadan tetap dirasakan meriah jika berada bersama keluarga tersayang.

Kebiasaannya bila tiba Ramadan dan Syawal, bulan istimewa buat umat Islam pasti akan ramai terimbau kenangan sewaktu zaman kanak-kanak mereka ketika menyambutnya. Mem0ri ketika mula-mula belajar berpuasa, bangun sahur dan aktiviti seharian.

Malah diseb4bkan baru-baru ini Diana Danielle berkongsikan satu video anaknya, Che Mad bangun sahur telah membuatkan ramai ter1mbau mem0ri mereka. Menerusi video yang dikongsikan selebriti popular itu kelihatan Che Mad sedang duduk di kerusi meja makan. Gelagat Che Mad yang mengunyah sambil memejam matanya itu membuatkan ramai terkenang kenangan ketika zaman kanak-kanak.

Berikut adalah video gelagat anak Diana Danielle yang dimuatnaik menerusi laman Instagram selebriti ini:

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Masa time Ibu kecik lagilah, makanan siap sampai sebelah katil lagi, gerak tangan dan mulut je 😝 @chemad7

Siaran dikongsi oleh Diana Danielle (@dianadanielleb) pada

Alahai comel je mengunyah sambil pejam mata, siap ada makanan lagi di tepi mulut. Mengantuk sangat gayanya tu! Perkongsian video gelagat anak Diana Danielle ini telah meraih lebih 200 ribu tontonan dan 26 ribu likes. Di ruangan komen pula ramai yang berkongsikan pengalaman mereka masa kecil-kecil dulu.

“Teringat kelaku aku waktu mula puasa. Kecik2 dulu..”

“Ngantuk dia tak boleh bawak bincang”

“Cute lah Che Mad sahur..teringat zaman kecik2 dulu”

Sumber: Instagram Diana Danielle VIA HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*