Dapat Susu Pisang, Naura Ucap ‘Thank You’ Buat Neelofa Tapi Cara Cakap Cuit Hati Warganet

Meskipun sudah lama tidak melihat perkongsian Neelofa berjumpa mini kembarnya namun ternyata, selebriti dan usahawan terkenal itu sentiasa mengingati adik Naura atau nama sebenarnya Che Naura Auni.

Kembar cilik Neelofa ini walau bagaimanapun tidak henti-henti menjadi perhatian warganet apatah lagi selepas dapat mengikuti laman Instagram adik Naura dimana dia kini semakin popular dengan diikuti lebih 260 ribu followers.

Seperti yang diketahui juga, Neelofa bukan sekadar dikenali sebagai selebriti malah dia merupakan diantara usahawan wanita berjaya dengan perniagaan yang dimiliknya. Produk minuman susu pisang selebriti ini juga antara yang cukup popular sekali gus melonjakkan lagi namanya sebagai usahawan.

Apa yang menjadi perhatian, Neelofa turut memberikan susu pisangnya itu kepada kembarnya dan adik Naura ada berkongsikan perkara itu dilaman Instagram sehingga meraih perhatian peminat dan pengikut.

Berterima kasih kepada Neelofa, Naura memberikan ucapan menerusi video disamping memuji susu pisang Neelofa yang sedap.

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Terima Kasih Aunty @neelofa // @nilofagroup @nilofa.hq ! Susu lazat enak😋

Siaran dikongsi oleh Che Naura Auni✨ (@nauraboniey) pada

Walau bagaimanapun, apa yang mencuit hati peminat dan pengikut apabila cara percakapan adik Naura yang laju membuatkan mereka terhibur dan mengatakan bahawa kembar Neelofa ini boleh menjadi seorang rapper.

“Ada potensi jadi rapper ni”

“Apa Naura cakap ni, cepat sangat la sayang…”

“Cakap ape dik tak berapa clear hehe, btw Naura cute sangat”

Sumber: HCL 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*