“Ingat Syafiqah Aina “- Foto Terbaru Zulin Aziz Curi Tumpuan Ramai

Zulin Aziz merupakan antara selebriti yang sering menjadi perhatian menerusi laman sosial Instagram, jika sebelum ini dia menjadi pilihan warganet untuk menghiburkan diri apabila dia juga berbakat dalam menghasilkan video lucu.

Kini pula bukan sahaja itu namun Zulin Aziz menjadi inspirasi buat para wanita diluar sana bagi mendapatkan berat badan ideal

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Keep challenging yourself to think better,do better and be better. . Shawl : @dmagiafashion_official 🧚🏻 . 📸 : @kahnz_photograffiti

Siaran dikongsi oleh زولين عزيز (@zulinaziz) pada

Perkongsian foto-foto Zulin di Instagram peribadinya dimana dia diikuti 2.1 juta followers membuatkan warganet juga dapat melihat perubahannya yang semakin cantik. Dapat diperhatikan pula, perkembangan terbaru Zulin adalah dia akhirnya melancarkan video muzik lagu nyanyiannya yang berjudul Followback.

Ternyata, ramai peminat dan pengikut memberikan reaksi positif terhadap nyanyiannya dalam lagu tersebut dimana adanya juga pelakon, Fikry Ibrahim dalam video muziknya.

 
 
 
 
 
Lihat siaran ini di Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Apa status mu? Single lagi ke tu? Ku ingin tahu😍 . Link at bio ❤️ #followbackzulin

Siaran dikongsi oleh زولين عزيز (@zulinaziz) pada

Dalam pada itu, ternyata perkongsian foto terbaru Zulin Aziz dimana dia mengayakan baju putih dan mengenakan tudung berwarna kelabu membuatkan ramai memuji kecantikannya.

Foto yang dikongsikan ini, mendapat perhatian peminat dan pengikut dengan menerima hampir 90 ribu tanda suka.

“Bila kau terjumpa ex kau… Eh macam mana ada kat sini? Ok laa i busy, bye”

Menjenguk ruangan komen, pelbagai maklum balas diterima Zulin Aziz dimana perkongsian foto itu membuatkan dia semakin menjadi inspirasi disamping tumpang gembira melihat dirinya.

Komen usahawan terkenal, Hafiz Mahamad turut mencuri tumpuan peminat apabila dia menyangka Zulin adalah isterinya, Syafiqah Aina.

“Ingat Syafiqah Aina tadi…”

“Alhamdulillah, tercapai dah hajat Zulin nak slim…”

 

Sumber: HCL 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*