Reda Jari Tak Sempurna Seperti Orang Lain, Wanita Ini Bersyukur Suami Terima Seadanya

Tidak semua orang sempurna di dunia ini. Masing-masing mempunyai kekurangan dari segi fizikal mahupun mental. Tetapi jangan disebabkan kita mempunyai kekurangan ianya menjadi punca untuk kita sedih atau tidak mahu meneruskan hidup.

Alami masalah jari sejak kecil lagi

Video yang telah tular di media sosial itu telah dikongsi oleh seorang wanita, Fatin Najwa di akaun TikToknya. Menerusi video tersebut, Ateyn mempunyai masalah keadaan jari yang berbeza daripada orang lain dan dia telah mengalami masalah tersebut sejak kecil lagi serta berpanjangan sehingga dewasa.

Menurutnya lagi, penyakitnya itu tumbuh juga di sekitar kawasan mata, lutut serta di belakangnya. Akibat daripada itu, dia berasa sukar untuk mengemas rumah atau membersihkan lauk-lauk yang basah seperti ayam atau ikan. Walaupun, s4kit pedih ketika memasak namun dia masih lagi meneruskan kerjanya itu tanpa mengeluh.

Tak boleh sembuh sebab keturunan

Penyakit yang dihadapi oleh wanita berkenaan sebenarnya sukar untuk sembuh dan ianya juga dialami oleh ahli keluarga yang lain. Walaupun, dia telah mencuba pelbagai kaedah rawatan seperti kaedah tradisional ataupun moden masih tiada hasil untuk dirinya sembuh.

Katanya juga, andai suatu hari nanti dia jumpa penawar untuk penyakitnya itu, dia berasa sangat syukur. Walau bagaimanapun, dia masih bersyukur kerana suaminya masih menerima seadanya.

‘Syukur lah dapat suami yang terima kekurangan’

Video:

@ateynneil997 Reply to @96shimasaad ♬ original sound – Ateyn Neil II

@ateynneil997 Reply to @elpinklady ♬ original sound – Ateyn Neil II

@ateynneil997 Reply to @syhrien0.38 ♬ original sound – Ateyn Neil II

Komen netizen

Sumber : ateynneil997

Kredit: Ohbulan

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : http://trendinggiler.pw 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*