Adibah Noor Tol4k Tawaran Masuk Muzik-Muzik Pada Tarikh Pengebum1an

Selepas tamat menyertai program Gegar Vaganza musim kelapan, arw4h Adibah Noor sempat merakamkan sebuah single yang terakhir berjudul ‘Kecvrigaan’. Menurut komposer lagu tersebut, Chevy Amry, arw4h mendapat jemputan untuk menyertai rakaman program Muzik-Muzik ke-37 pada 19 Jun 2022.

Ujar Chevy, arw4h men0lak tawaran tersebut dengan menyatakan dia enggan muncul di televisyen buat sementara waktu. Tambah Chevy, dia tidak menyangka tawaran yang dit0lak oleh arw4h itu seolah-olah memberi bayangan bahawa dirinya akan pergi buat selama-lamanya. Lebih menyedihkan, tarikh yang sama iaitu 19 Jun menjadi tarikh pengebum1an anak seni k3sayangan ramai ini.

Terdahulu, Chevy mended4hkan lirik lagu ‘Kecur1gaan’ secara kebetulan menggambarkan situasi sebenar Adibah. Jelasnya, lirik tersebut ditulis berdasarkan kisah-kisah sed1h Adibah dan pada masa sama penyanyi itu juga begitu mendalaminya.

Saya banyak baca kisah-kisah sed1h Adibah. Mungkin saya menyelami situasi arw4h dan kebetulan lirik itu dia sangat menghayatinya masa nyanyian. Bila arw4h menghayati lirik, disebabkan itulah nyanyiannya sampai.

Sumber: Chevy Amry

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : https://ohbulan.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*