Gugup Pulak Mira Filzah Apabila Harris Annuar Ajak Kahwin Depan Depan

Mohammad Harris bin Shahrul Annua adalah seorang model dan pelakon Malaysia. Beliau merupakan anak teruna kepada Pengasa Pravenus Beuty Sdn Bhd iaitu Ibu bernama Puan Zaiton Hassan atau lebih mesra dengan panggilan Kak Ton.

Harris Annuar seorang yang suka menyakat dan mngusik rakan-rakan artis yang lain. Beliau boleh dikategorikan sebagai seorang yang agak kelakar dan sangat sporting dan sempoi. Beliau juga seorang model dan juga bekas peserta Hero Remaja pada 2017.

harrisannuar

“Its been awhile since the last time i wore suits.Thank you @tomazshoes¬†for making it happen again.#BangkitBotak#HeroRemaja2017”

Terbaru beliau telah memuatnaik satu video di laman instagram dan mendapat sambutan dari netizen dan terima pelbagai komen. Video yang dikongsi adalah video dimana beliau sedang mengusik salah satu artis wanita malaysia yang menjadi kegilaan ramai iaitu Mira Filzah.

KOMEN NETIZEN:

Lihat Rakaman Vdeo Tersebut

Apa Pendapat Anda Dah Baca?? Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .Jom ke page Limau Madu Press untuk dapatkan lebih banyak cerita menarik dari kami.

Sumber:jutawan

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*