[VIDEO] “Sampai Men4ngis..” -Datuk Yusof Haslam Tahan Seb4k Titip Pesanan Buat Menantu

Kisah rumah tangga pasangan selebriti iaitu Syamsul Yusof dan Puteri Sarah Liyana mendapat perhatian netizen selepas didkwa sedang dilanda masalh. Namun, kedua-duanya mengunci mulut punca mereka tidak tinggal sebumbung.

Kemelut rumah tangga yang sedang dihadapi oleh pelakon Puteri Sarah Liyana megat Kamaruddin dengan suaminya semakin hangat apabila Puteri Sarah seringkali menerima ugut4n melalui media sosial.

Menurutnya, kehadiran orang ketiga yang juga anak kepada seorang aktor senior telah mengakibatkan rumah tangga mereka diduga sehingga membuatkan para peminat bimbang.

Disebabkan Syamsul tidak membuka mulut perihal apa yang berlaku, pihak Melodi TV3 telah mendatangi bapanya yang juga penerbit, Datuk Yusof Haslam untuk bertanyakan isu rumah tangga anak dan menantunya.

Dalam kenyataan yang diperoleh dari YouTube TV3, Yusof tidak dapat membenarkan atau menidakkan sebarang gosip mengenai dakwaan anaknya, Syamsul sudahpun bernikah lain.

Namun beliau berharap apa yang disensasikan di media sosial tidak benar kerana amat menyayangi anak, menantu serta cucu-cucunya.

Apa yang boleh dilakukan sebagai bapa ketika ini adalah mendoakan yang terbaik untuk mereka.

Walau bagaimanapun, jauh disudut hatinya, beliau berharap agar semua gosip tersebut tidak benar kerana cukup sayangkan rumah tangga Syamsul dan Sarah.

Dalam pada itu, beliau menjelaskan hubungan mereka anak beranak masih lagi baik dan masih tetap dengan pendirian untuk tidak memberikan sebarang komen berhubung kemelut rumah tangga anak dan menantunya.

 

Akan tetapi, ketika men1ngg4lkan pesan kepada Puteri Sarah, Datuk Yusof dilihat sebak dan berharap supaya menantunya kuat dalam mempertahankan rumah tangga yang sedang diuji ini.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet terharu mendengar kenyataan yang dikeluarkan oleh Datuk Yusof yang disifatkan sangat positif.

Mereka juga memuji tindakan beliau yang bersifat neutral tanpa menyebelahi mana-mana pihak dalam kemelut rumah tangga yang sedang dihadapi oleh anak menantunya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: YouTube Melodi TV3, TikTok @ecahwady

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*