Sebenarnya Balqis selalu dipukul oleh ayahnya, setelah bercerai kini bapanya duduk bawah jambatan, pendedahan oleh saudara Balqis

Dugaan yang menimpa pelakon cilik, Puteri Balqis baru-baru ini telah mendapat perhatian n3tizen dan ramai juga rakan-rakan artis yang simpati dengan nasibnya. Bukan sahaja s4kit, dia juga terpaksa menjual buku puisinya di jalanan demi menampung kehidupan.

Ramai juga yang tampil membantu sehingga sumbangan yang diterima oleh Balqis mencecah lebih RM100,000. Malah, kesemua buku puisi juga sudah habis dijual.

Namun, disebalik kisah viral kes3mpitan hidupnya, timbul pelbagai spekulasi dan cerita yang kurang enak didengar.

Terbaru, seorang pemuda menerusi akaun Twitter yang mengaku dirinya sebagai bapa saudara Balqis mend4kwa kanak-kanak itu sebenarnya hidup mend3rita. Did3ra oleh ibu bapanya yang hanya mempergunakan dirinya untuk mengaut keuntungan. Semuanya kerana duit semata-mata.

puteri balqis

Sejauh mana kebenaran disebalik d4kwaan Balqis ini tidaklah kami ketahui. Namun, tidak dinafikan kisahnya mengungkapkan seribu satu cerita yang menjadi persoalan netizen.

Walau bagaimanapun, hidup Aqish kembali baik selepas kedua ibu bapanya berc3rai dan kata lelaki itu, bapanya kini tinggal di bawah jambatan. Betul ke ni??

Lebih membuatkan netizen tertanya-tanya, mengapa kini Balqis tiba-tiba menghilangkan diri dan menutup akaun IG nya. Apa-apa pun, kami harap akan akan penjelasan daripada pihak Balqis agar tidak timbul lagi sebarang spekulasi liar.

Tapi, ini semua hanyalah spekulasi dan tidak pasti lagi kesahihannya. Jika benar cerita ini, memang kesian betul dengan hidup Aqish.

Sumber : BeautifulNara | Kasi Viral

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*